söndag 8 januari 2012

Skagen/Räkröra ..


Vill du fixa en förrätt kvickt o lätt ..

Skagen/Räkröra gör du på några minuter.

Här har jag dekorerat med apelsinskivor i stället för citron.
Apelsinerna är riktigt saftiga och goda nu och vilken smakupplevelse.

Löjrom var inköpt, men glömde så klart att dekorera inför fotot.
Jättegott !!


Skagen i glas

För 4 personer
Det här behöver du:
2 msk majonnäs
3 msk gräddfil
2 msk créme Fraiche
100 g skalade räkor
2 msk hackad dill
2 msk hackad rödlök
100 g löjrom
4 skivor citron eller apelsin
Färsk dillknippe


Gör så här:
Tina räkorna något ..
Blanda majonäs, gräddfil och Créme Fraich, grovt hackade räkor, dill och rödlök.
Fyll ett vackert glas med fyllningen.

Toppa med löjrom (om du vill) och garnera med dill och citron/apelsin.

Inga kommentarer: