tag:blogger.com,1999:blog-6071630202082014550.post5101461093551834406..comments2023-11-28T23:08:49.744+01:00Comments on Kakomaten: LantbrödPialottahttp://www.blogger.com/profile/09050248330850120340noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6071630202082014550.post-19077474355100643912012-04-17T17:00:56.897+02:002012-04-17T17:00:56.897+02:00Manitoba är magiskt!Manitoba är magiskt!mumsfillibabahttps://www.blogger.com/profile/12137771847884920287noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6071630202082014550.post-71216829730919845432012-04-16T16:25:00.244+02:002012-04-16T16:25:00.244+02:00Tack för tipset, bakade dom i helgen och dom blev ...Tack för tipset, bakade dom i helgen och dom blev mycket goda! Länkar sen när jag lägger in dom!Växelhäxan från norrlandhttps://www.blogger.com/profile/14223826433488036606noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6071630202082014550.post-40674638904356101132012-02-13T17:16:05.308+01:002012-02-13T17:16:05.308+01:00Goda de där.... Ska baka dom nu när jag ska göra m...Goda de där.... Ska baka dom nu när jag ska göra mera matbröd. Har använt manitoba cream en längre tid och det är ett mjöl som är helt supet.<br />Använder till pizzadeg bland annat... Då tar jag 2 dl vatten, 1 paket torrjäst, 2-3 msk olivolja, lite salt och så mjölet. Blandar samman degen sen får den jäsa antingen över natten eller över dagen i kylen... Ska jäsa länge.... sen gäller det knåda :)Synnøve.https://www.blogger.com/profile/14427415501289122871noreply@blogger.com